saveas
Sot me : 16 korrik 2016,saktësishtë në ora 15°°, do të filloj një Epokë e re me Lindjen e një Lëvizje Mbarëkombëtare që mban emrin: LËVIZJA PËR SHQIPËRINË E BASHKUAR. Andaj Ftojmë të gjitha Forcat Progresiste,që në Gjakë dhe në Zemër e kanë Bashkimin e Trojeve Etnike që ta Përkrahin kët Projektë. Projektë i nisur,realizuar dhe normalishtë se do të zbatohet,nga Rinia Intelektuale Shqipëtare,anë e mban Trojeve Etnike Shqipëtare. Ftojmë të gjitha Lëvizjet me ket qëllim,që në Program kanë Bashkimin e Kombit,ta përkrahin,të bashkohen dhe ti kordinojnë punët rreth Bashkimit të Kombit. Mendoj se nuk na nevoiten 100 Lëvizje e parti,me këso qëllime të Bashkimit,por duhet Bashkuar në një Trup,ashtu siq u Bashkua Lobi Euro-Atlantikë. Sa ma shpejtë të kordinohemi,aq ma mirë është dhe ky vend do të ketë zot shtëpije,e nuk do të ket vend për serbofila,turkofila dhe grekofila,mos të presim prej dy Qeverive asaj të Shqipërisë dhe të Kosovës,sepse me mundur këta,nga ka Shqipëtar e bëjnë nga një MiniQeveri,sepse ka poste ka privilegje. Vetëm ndaluni dhe shiqoni:Në ILIRIDË,janë krijuar dhjetra Parti thuajse e kemi shtetin veq tash na nevoitet pushteti,këtu vota Shqiptare shpërndahet dhe humbet. Në KOSOVEN LINDORE 80′.000 banorë kan mbeturë të tjerët janë shpërngulur nga Presioni,këtu janë formuar dhjetëra parti,ku vota Shqipëtare shpërndahet dhe humbet,dhe kur të vjen me formue Qeverin Komunale ,ma lehtë e formojnë me ndonjë Parti Sërbe se me Shqipëtaret. E njejta gjë është edhe në MALËSIN E MADHE,ku jan dhëjetra parti edhe këtu vota Shqipëtare shpërndahet dhe Humbet. Po nisemi nga thënja e famëshme e Gjergj Kastriotit në Pragë të Vdekjes,kur e ka bërë proven me thupëra. Andaj sa ma të shpërndarë Shqipëtarët napër Parti,në Ato vende ku janë të Pushtuara Aq ma keq është për ta dhe për KOMBIN. ANDAJ VETËM BASHKIMI BËN FUQIN ! Ju ftojmë vëllëzer dhe motra,kudo që gjindeni në Shqipëri,Kosovë apo në trojet ku jeni të Pushtuar si dhe ju të dashur DIASPORA SHQIPËTARE,ti bashkojmë forcat edhe njëhere,si në kohen: -Gjergj Kastriotit -Ismail Qemalit -Adem Jasharit Na nevoitet edhe njëherë Bashkimi që ta Bashkojmë Kombin ,nga jemi e kudo që jemi në një Shtet që do të quhet SHQIPËRI.

– Zijadin Brahimi