ollcak
Ndër viktimat e djeshme pas sulmeve të një grupi ushtarak të Turqisë si tentativë për të formuar grushtet, ishte edhe një dhëndër shqiptari, gjegjësisht i martuar me njërën nga mbesat e hafëzit të njohur nga Shkupi, hafëz Idrizit.

Bëhet fjalë për 53-vjeçarin Eroll Ollçak me origjinë nga Çerkezi i Kumanovës, i cili së bashku me djalin e tij 16-vjeçar pas përleshjeve në urën e Bosforit, urë kjo që lidh pjesën lindore dhe perëndimore të Stambollit.

Nga ajo që mëson portali tesheshi.com nga të afërmit e familjes së gruas së tashmë të ndjerit Ollçak, e cila vjen nga Shkupi, ai ka qenë njëri ndër themeluesit dhe emëruesit e AKP partisë, dhe njeriu më i afërt i presidentit Erdogan..