Browsing Category

Kosovë

untitled 0

Dokumentar mbi Pejgamberin alejhi selam (VIDEO)

“Ditën kur të njoha” është dokumentari në gjuhën shqipe me personalitete të ndryshme shqiptare, që tregojnë mbi jetën e Pejgamberi të fundit të njerëzimit Muhamedit

September 08, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Video
1-175 0

“Ky popull, edhe me i shtie opangën në gojë, s’bërtet”

Nëntë vjet pas vdekjes së At Zef Pllumit- klerikut martir, e përditshmja Panorama ka ribotuar një intervistë të tij. Intervista është bërë në vitin 2005

September 06, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
shqiptar-euml-t-m-euml-16-parti-n-euml-maqedoni_hd 0

Shqipja e padefinuar në Maqedoni edhe pas 15 viteve nga marveshja e Ohrit

Edhe 15 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, ende nuk ka një zgjidhje të plotë të përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe në Maqedoni, gjë

September 10, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
konvikti 0

Konvikti “MD” hap dyert për studentët e dy universiteteve në Tetovë

Konvikti MD, është ndërtuar në vitin 2015 është i sistemuar në formë të apartamenteve dhe posedon kapacitet për 120 studentë. Këtë konvikt e karakterizojnë: Standartet

August 50, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
ku 0

Krimet e ushtrisë serbe ndaj shqiptaëve të Preshevës dhe të Kumanovës më 1913

Mr. sc. Fitim RIFATI Instituti i Historisë – Prishtinë Presheva dhe Kumanova i takojnë trungut historik të trevave të banuara me shqiptarë. Në gjysmën e

August 51, 2016 Kosovë, Kumanovë, Maqedoni, Shqipëri
matoshi 0

Halil Matoshi: Erdogan është një tip i ngjashëm me Milosheviqin dhe Putinin!

Pse disa kosovarë po e mbrojnë Erdoganin? Halil Matoshi Ashiqare dashuria e madhe dhe e pakusht e shumë kosovarëve ndaj Recep Tayp Erdoganit ndërlidhet me

July 58, 2016 Kosovë, Maqedoni
foto1 0

Shqipëtaret mes lindjes dhe perendimit !

Shqipëtaret ka kohë që janë,përcaktuar përr integrimet EURO-ATLANTIKE dhe në INTEGRIMET Europiane. Dihet Botërishtë se Shqipëtaret janë të ndarë e të coptuar jo me Pëlqimin

July 57, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
rahoveci 0

BËHEN 18 VJET NGA MASAKRA E RAHOVECIT

Më 19 korrik të vitit 1998, si pasojë e një sulmi të forcave serbe, në Rahovec pati shumë shqiptarë të vrarë e të plagosur. Në

July 50, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
saveas 0

EPOKA E RE TEK SHQIPËTARET E NISUR ME: LËVIZJA PËR BASHKIMIN E SHQIPËRISË !!

Sot me : 16 korrik 2016,saktësishtë në ora 15°°, do të filloj një Epokë e re me Lindjen e një Lëvizje Mbarëkombëtare që mban emrin:

July 07, 2016 Kosovë, Kumanovë, Maqedoni, Shqipëri
Back to Top Copyright © 2016 - Kumanova Sot Created by 22school.com, Powered by 22school.