Browsing Category

Kumanovë

shkolla-2-640x480 0

Mërgimtarët e Likovës mbledhin fonde për shkollë, ministri Ademi në Stamboll

Mërgimtarët e komunës së Likovës po grumbullojnë mjete financiare për të rindërtuar shkollën fillore në fshatin Orizare.  Një pjesë e mërgimtarëve nga ky fshat kanë

March 14, 2016 Kumanovë, Maqedoni
njesia-speciale-1 0

Prani e shtuar policore në Llojan në ndjekje të emigrantëve

Një numër i madh i policisë speciale po vazhdon të qëndrojë në rajonin e Likovës, gjegjësisht në fshatrat e Llojanit dhe Vaksincës! Prani e shtuar

March 39, 2016 Kumanovë, Maqedoni
hysni-shaqiri-640x360 0

Shaqiri: Fëmijët tanë nuk janë të sigurtë,në çdo moment mund të bastisen shtëpitë tona!

Hisni Shaqiri – Dikush duhet të dalë dhe të flasë para opinionit. Ne shqiptarët në Maqedoni sot nuk jemi të sigurt në këtë shtet, fëmijët

March 44, 2016 Kumanovë, Maqedoni
Back to Top Copyright © 2016 - Kumanova Sot Created by 22school.com, Powered by 22school.