Browsing Category

Shqipëri

untitled 0

Dokumentar mbi Pejgamberin alejhi selam (VIDEO)

“Ditën kur të njoha” është dokumentari në gjuhën shqipe me personalitete të ndryshme shqiptare, që tregojnë mbi jetën e Pejgamberi të fundit të njerëzimit Muhamedit

September 08, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Video
1-175 0

“Ky popull, edhe me i shtie opangën në gojë, s’bërtet”

Nëntë vjet pas vdekjes së At Zef Pllumit- klerikut martir, e përditshmja Panorama ka ribotuar një intervistë të tij. Intervista është bërë në vitin 2005

September 06, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
shqiptar-euml-t-m-euml-16-parti-n-euml-maqedoni_hd 0

Shqipja e padefinuar në Maqedoni edhe pas 15 viteve nga marveshja e Ohrit

Edhe 15 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, ende nuk ka një zgjidhje të plotë të përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe në Maqedoni, gjë

September 10, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
konvikti 0

Konvikti “MD” hap dyert për studentët e dy universiteteve në Tetovë

Konvikti MD, është ndërtuar në vitin 2015 është i sistemuar në formë të apartamenteve dhe posedon kapacitet për 120 studentë. Këtë konvikt e karakterizojnë: Standartet

August 50, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
ku 0

Krimet e ushtrisë serbe ndaj shqiptaëve të Preshevës dhe të Kumanovës më 1913

Mr. sc. Fitim RIFATI Instituti i Historisë – Prishtinë Presheva dhe Kumanova i takojnë trungut historik të trevave të banuara me shqiptarë. Në gjysmën e

August 51, 2016 Kosovë, Kumanovë, Maqedoni, Shqipëri
foto1 0

Shqipëtaret mes lindjes dhe perendimit !

Shqipëtaret ka kohë që janë,përcaktuar përr integrimet EURO-ATLANTIKE dhe në INTEGRIMET Europiane. Dihet Botërishtë se Shqipëtaret janë të ndarë e të coptuar jo me Pëlqimin

July 57, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
rahoveci 0

BËHEN 18 VJET NGA MASAKRA E RAHOVECIT

Më 19 korrik të vitit 1998, si pasojë e një sulmi të forcave serbe, në Rahovec pati shumë shqiptarë të vrarë e të plagosur. Në

July 50, 2016 Kosovë, Maqedoni, Shqipëri
saveas 0

EPOKA E RE TEK SHQIPËTARET E NISUR ME: LËVIZJA PËR BASHKIMIN E SHQIPËRISË !!

Sot me : 16 korrik 2016,saktësishtë në ora 15°°, do të filloj një Epokë e re me Lindjen e një Lëvizje Mbarëkombëtare që mban emrin:

July 07, 2016 Kosovë, Kumanovë, Maqedoni, Shqipëri
haxhi 0

Haxhi Krasniqi kampion i botës

Haxhi Krasniqi është shpallur kampion i botës (WBO International) në peshat gjysmë të rënda, pasi ka mposhtur me nokaut (KO) Emmanuele Danson. Në këtë ndeshje

July 31, 2016 Bota, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Sport
Back to Top Copyright © 2016 - Kumanova Sot Created by 22school.com, Powered by 22school.